top of page
  • Εικόνα συγγραφέαMariliza Drouga

Gazarte Roof Stage 1/3


THE SWINGIN' CATS Παρασκευή 1 Μαρτίου GAZARTE ROOF STAGE Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για το θέμα του καθιερωμένου μασκέ πάρτυ την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου.




Τα αγαπημένα μας γατιά, The Swingin' Cats, συνεχίζουν να μας χαρίζουν βραδιές ανεξάντλητου χορού και μουσικής στο Roof Stage του Gazarte!

Παρασκευή 1 Μαρτίου

Ένα χορευτικό πρόγραμμα σε retro ατμόσφαιρα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίουμέσα από ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες, όπως μόνο οι The Swingin' Cats ξέρουν να στήνουν, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.


Ένα μουσικό ταξίδι με κυρίαρχο στοιχείο την ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών που ξυπνά τον... χορευτή που κρύβουμε μέσα μας, ζωγραφίζοντας πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Φορέστε τα άνετα σας παπούτσια, τη Παρασκευή 1 Μαρτίου χορεύουμε με τους The Swingin' Cats στο Roof Stage του Gazarte!


INFO The Swingin' Cats www.theswingincats.com GAZARTE ROOF STAGE Παρασκευή 1 Μαρτίου


Γενική Είσοδος: 8€ *** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00 Ώρα έναρξης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR

Gazarte Τηλ. 210 3460347 Web: www.gazarte.gr Instagram: @gazarte

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@gazarte.gr


Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΙ TV - COSMOTE TV - ΣΚΑΙ RADIO - ΔΙΕΣΗ 101.3 - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - CULTURE NOW 

Επικοινωνία / Bookings για τους The Swingin' Cats Δάφνη Αριάδνη Στεφανίδη  M.: +30 6983326494 | T.: +30 2109245267  info@dsevents.gr | www.dsevents.gr





Λίγα λόγια για τους “The Swingin’ Cats”

Οι "The Swingin' Cats" μετρούν σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους με την παλαιότερη τους σύνθεση, ως "Penny & The Swingin' Cats" ("Ρετρό" &"Εξωτικό Χαρμάνι").


Μετά την ραδιοφωνική επιτυχία των τραγουδιών "Εξωτικό Χαρμάνι" και "Μ' αρέσεις Μ' αρέσεις" ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο single του 3ου δίσκου τους με τίτλο "Μοιραίο Βράδυ"

όπως και την διασκευή "Εγώ θα σ' αγαπώ και μην σε νοιάζει" σε στίχους Κώστα Κοφινιώτη και μουσική του Γιώργου Μουζάκη. Μόλις κυκλοφόρησαν μια ακόμα διασκευή "Περασμένες μου αγάπες" σε στίχους και μουσική του Μανώλη Χιώτη.

Έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως : Έλενα Παπαρίζου (έχουν ηχογραφήσει μαζί το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα "Crazy Girl" για το δίσκο της Έλενας "Ουράνιο Τόξο"), Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, κα.

Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως οι:«Thievery Corporation», «Parov Stelar», «Marc Almond» , «Imany», «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».


8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page