top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDaphne Stefanidi

NYE 2020 Prohibition Party


Έλα να υποδεχτούμε τα ΝΕΑ '20s στο Απόλυτο Πάρτυ της Πρωτοχρονιάς!

Για μία και μόνο νύχτα μετατρέπουμε έναν εμβληματικό πολυχώρο 1,800 τμ στο κέντρο της Αθήνας (5 λεπτά από Πλ. Κολωνακίου) σε Speakeasy κατάσταση, προσφέροντας ένα λαμπερό ταξίδι στον χρόνο στην Αμερική των Roaring '20s, της Ποτοαπαγόρευσης, του Great Gatsby, των Ξέφρενων Πάρτυ, των Gangsters και των Flapper Girls, της Live Swing & Φουλ Χορευτικής Μουσικής, με Guest DJ sets για ΧΟΡΟ ως το πρωί και ... κρατηθείτε:

• Sexy Burlesque Show • Casino Tables (surprise!) • Professional Dancers, Actors & Performances • Champagne & Classic 1920’s Cocktails • Retro Photo Booth να πάρεις polaroids να το θυμάσαι • Speakeasy Vibes & Decoration • New Year's Celebration & πολλές ακόμα εκπλήξεις

---------------

► DRESS CODE

Dress Code (απαραίτητο): 1920s style Βάλε “τα καλά” σου, εμπνεύσου από Great Gatsby / Peaky Blinders / Roaring '20s

---------------

► ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Doors Open @22:00 New Year’s Celebration @00:00 The Swingin' Cats Live @02:00 DJ sets από την αρχή και ως το πρωί

Έλα νωρίς — Sexy Burlesque Show, Live Acts & Performances κατά την διάρκεια όλης της νύχτας. Ακολούθησέ μας για ανακοινώσεις & εκπλήξεις:

---------------

► ΜΟΥΣΙΚΗ

Ετοιμαστείτε για την πιο εκρηκτική Live Swing & Rock’n’Roll μπάντα της Αθήνας, τους The Swingin' Cats σε ένα μουσικό πρόγραμμα με χορευτικά τραγούδια από 1920-1960s και retro διασκευές pop τραγουδιών του σήμερα που ξέρεις.

Οι The Swingin' Cats τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης κα. Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως οι: «Thievery Corporation», «Parov Stelar», «Marc Almond», «Imany», «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».

Στα decks θα έχουμε τους πιο έμπειρους DJ της πόλης, ξεκινώντας μουσικά από την δεκαετία του '20 και '30, ανεβαίνοντας δεκαετίες πάντα σε ΦΟΥΛ χορευτικούς και πάρτυ ρυθμούς. Προσεχώς περισσότερες πληροφορίες.

---------------

► ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Tickets @45 ευρώ με 2 Classic 1920s Cocktails, Γκαρνταρόμπα και πολύ καλές τιμές στο μπαρ (7 ευρώ το ποτό, 8 ευρώ το cocktail ή champagne).

***ΤΑ ΠΡΩΤΑ 200 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ***

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων — ΜΟΝΟ σε προπώληση — ΔΕΝ θα έχει στην πόρτα.

Η προπώληση ξεκινάει 29 Νοεμβρίου στο www.viva.gr καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία: Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη, Yoleni’s.

Για κρατήσεις τραπεζιών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πρώτα η αγορά εισιτηρίων, στην συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας:

Email: hello@pandaparty.gr FB Messenger: @PandaPartyGR Call/WhatsApp: +306947218314

ΤΡΑΠΕΖΙΑ (μέχρι 6 ατόμα) με έξτρα κόστος 180 ευρώ και παροχή 2 premium μπουκάλια (συμπερ. επιλογής Champagne Moet & Chandon). Είναι απαραίτητη η κράτηση — διαθέσιμος πολύ περιορισμένος αριθμός τραπεζιών.

---------------

► ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Είμαστε ένα φρέσκο πρότζεκτ διοργάνωσης (γαμά*ων — ουπς σόρρυ) πρωτότυπων πάρτυ — λεγόμαστε Panda Party (Πάντα Πάρτυ).

Σε συνεργασία με τις πιο έμπειρες ομάδες παραγωγής εκδηλώσεων της Αθήνας, φέρνουμε στην ζωή ένα μοναδικό μουσικό-θεατρικό ΠΑΡΤΥ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ από αυτά που θα πας, θα χορέψεις και δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Την επιμέλεια των Classic 1920s Cocktails όπως και το Bar την νύχτα της εκδήλωσης έχει αναλάβει η καλύτερη Mobile Bar εταιρεία στην Ελλάδα, η Barflies (η οποία μεταξύ άλλων έχει συνδημιουργήσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά μαγαζιά της Ελλάδας, όπως το The Clumsies, το A for Athens και το Alemagou στη Μύκονο).

Θα ακολουθήσουν κι άλλα πρωτότυπα πάρτυ, πάντα με ενδιαφέρουσα θεματική, πάντα σε ιδιαίτερους χώρους και πάντα παράγοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Ακολούθησέ μας για ανακοινώσεις & εκπλήξεις:

---------------

Έλα να υποδεχτούμε τα ΝΕΑ ‘20s με το καλύτερο τρόπο σε ένα Πάρτυ που όμοιό του δεν ξανάγινε στην Αθήνα.

Την ακριβή διεύθυνση θα λάβουν μέσω email όσοι κατέχουν εισιτήρια την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο χώρος φυλάσσεται ... By Order of The #PeakyBlinders

*** Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων — ΜΟΝΟ σε προπώληση — ΔΕΝ θα έχει στην πόρτα ***

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκεύη 29 Νοεμβρίου στο www.viva.gr


23 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page