top of page
  • Christos Karampelas

The Swingin' Cats / 17 Μαρτίου / Gymnastics in the 90’s / Gazarte Roof Stage

The Swingin' Cats "Gymnastics In the 90s"

Κυριακή 17 Μαρτίου, 22:00

Gazarte Roof Stage



Είναι η γυμναστική το φόρτε σας; Είστε από εκείνους που οι καλύτεροί τους φίλοι είναι τα βάρη και οι διατάσεις; Αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, τότε σας έχουμε το πρόγραμμα γυμναστικής που σας ταιριάζει!


Ένα άκρως χορευτικό τριήμερο, για να επιδοθείτε σε καθίσματα, διατάσεις, push ups και σχοινάκι! Καλύτεροι προπονητές για αυτόν τον σκοπό δεν είναι άλλοι από αγαπημένους μας καλλιτέχνες: 48 ORES, ONIRAMA & The Swingin’ Cats, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τις γυμναστικές σας επιδείξεις με τη μουσική τους και θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα! Μετά από αυτήν την 3ημερη προπόνηση, θα μπορέσετε να απαντήσετε με περηφάνια σε όσους σας επικρίνουν: «Ναι ρε, αθλούμαι! Υπάρχει κάνα πρόβλημα;»


Φυσικά και το πάρτι δεν σταματά τόσο εύκολα! Και τις 3 βραδιές συνεχίζουμε σε ξέφρενους ρυθμούς, με τους DJs να παίρνουν θέση στα decks και να μας απογειώνουν!


Οι λέξεις-κλειδιά είναι lycra, κορμάκια, γκέτες και πετσετένιες μπαντάνες! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε τις ντουλάπες σας, να βρείτε το κατάλληλο “γυμναστηριακό’’ outfit και να ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο πάρτι στον δρόμο που χάραξε η μία και μοναδική Jane Fonda!


Ελάτε στο “κλείσιμο” την Κυριακή 17 Μαρτίου έρχονται οι “The Swingin Cats” με ξέρφρενο party mood και με ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελευταία μέρα της Αποκριάς!


Ο Γιώργος Ζερβός, σταθερά ως μαέστρος και front man του σχήματος, θα δίνει το σήμα για την δημιουργική εναλλαγή στα μουσικά ρεύματα όλων των εποχών, και εμείς θα ξεκινάμε νέο σετ χορευτικών ασκήσεων – γιατί μην ξεχνάμε, έχουμε και ένα σώμα που πρέπει να γυμνάσουμε! Ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει μια μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου για να «ιδρώσουμε τα σπορ φανελάκια μας» και να κάνουμε την Jane Fonda υπερήφανη!


Και αυτές τις Απόκριες δίνουμε ραντεβού στο Roof Stage του Gazarte - για τα πιο αξεπέραστα party μασκέ!


Εισιτήρια θεάματος από 9€ - τα εισιτήρια του θεάματος δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό.



Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης: 22:00

Διεύθυνση: Βουτάδων 32-34

TK: 11854

Τηλέφωνο: 2103450277

Management/Bookings: dsevents.gr, 6983326494


Οι Swingin’ Cats είναι οι:


Γιώργος Ζερβός: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ορέστης Πετράκης: πλήκτρα

Στάθης Παρασκευόπουλος: κοντραμπάσο

Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα

Δημήτρης Παπαδόπουλος: τρομπέτα

Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι

Management: dsevents.gr

64 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page